Zo bouw je aan een financieel gezonde praktijk

Aanbod

Je praktijk financieel gezond en winstgevend in 9 stappenGrip op je financiën en rust in je hoofd dankzij het maken van een winstplan en de implementatie van Profit FirstEen financieel gezonde praktijk geeft rust in je hoofdVeerle Degrieck Winstprofessional voor mensen met een praktijkProfit First is een eenvoudige en leuke methode om je geld te managen

𝗛𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗱𝗶𝘁

Je bankapp licht op. Je schudt je hoofd:” Nog niet halverwege de maand en al maar dat niet meer op de rekening.” Wat doe je toch verkeerd? Je hebt een goed draaiende praktijk, je agenda staat vol, maar je houdt gewoon niet genoeg over om comfortabel te kunnen leven. Je begrijpt het niet. Met een diepe zicht en een knagend gevoeld begin je de dag.

Je zit samen met je cliënt en je merkt dat je gedachten steeds afdwalen naar de financiële kant van je praktijk. Je hebt al een hele tijd je praktijk en maar je hebt nog steeds niet meer zicht op wat er binnenkomt en wat er buitengaat aan geld. “Die onrust is nu zelfs al voelbaar in de sessies”, verwijt je je zelf in gedachten.

Je zit te staren naar je computerscherm. Je nieuw traject is volledig klaar, zelfs de salespagina is af. Je moet alleen nog op publiceren drukken. Maar je blijft wikken en wegen over de prijs. Ja, je wilt zoveel mogelijk mensen helpen maar je wilt ook een financieel gezonde praktijk, echt geld overhouden. Maar wat moet je dan vragen? Omdat je het niet weet, publiceer je je salespagina maar niet en daarmee wordt ook je traject niet verkocht.

Je droomt van reizen. Maar telkens als je surft doorheen het reisaanbod zie je je banksaldo voor je ogen verschijnen. Je bent al blij dat je jezelf iets van loon kunt uitbetalen. “Reizen zit er niet in”, denk je mistroost. Je bent bijna vijftig, draait meer uren dan de gemiddelde werknemer en toch lijk je wel de slechts betaald job van allemaal te hebben.

“Een mens heeft heel zijn leven hard gewerkt maar als je op pensioen gaat, valt wat je krijgt, toch erg tegen”, hoor je de dame voor je tegen de winkelier zeggen. Als ze bij het buiten gaan vriendelijk naar je glimlacht heeft ze geen flauw idee welke storm ze aan jouw binnenkant heeft veroorzaakt. “Ik moet echt aan de slag met die pensioenopbouw,” denk je in lichte paniek,” maar hoe dan?”

Als je je brievenbus opent, zie je ze onmiddellijk liggen: de gekende enveloppe met het logo van het ministerie van Financiën. Wanneer je de omslag opent, is het eerste wat je ziet: “te betalen” en in zwarte vette letters het bedrag er naast. “Nu moet ik toch cliënten in de avonduren inplannen de volgende weken. Hoe ga ik dit anders kunnen betalen?!” , denk je met een gevoel van verslagenheid.

𝗛𝗼𝗲 𝘇𝗼𝘂 𝗵𝗲𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗮𝗹𝘀:

Je checkt even je bankrekening terwijl je naar je praktijk loopt. Telkens je de bankapp opent voel je die mentale rust. Je houdt echt geld over en da’s duidelijk zichtbaar aan je bankrekeningen.

De dag begint met het op orde brengen van je administratie. Het is bijna een ritueel geworden. Een half uurtje later ben je klaar. Met een ontspannen gevoel en een gerust gemoed ga je je praktijk binnen.
Je begint rustig en gefocust aan de sessie.

Daar staat hij dan: de salespagina waarmee je nieuwe traject als zoete broodjes de deur uit zullen gaan. Je weet welke prijs je moet vragen om er zelf goed van te kunnen leven én je klanten worden nog beter geholpen.
Je glimt gewoon van trots en blijdschap.

Klik! Je vakantie is geboekt! “Zalig toch, te weten dat er voldoende reserve is om elke maand loon over te schrijven ook al werk ik veertien dagen niet”, denk je tevreden.

Je kijkt de bejaarde dame na als ze de winkel uitgaat. “Zo wil ik ook oud worden, zonder eindjes aan elkaar te moeten knopen. Wat een geluk dat ik nu al bezig met in die eindjes te voorzien.”

Je herkent ze meteen: de enveloppe van de belastingen. “Ik had jullie verwacht”, glimlach je binnensmonds. “Laat ik dat onmiddellijk in orde maken, het geld staat toch al klaar.
En zonder dat ik extra uren moeten werken, geld van de privérekening moeten nemen of moeten schipperen in andere dingen.”

𝗗𝗶𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂:

als je nu start met het traject “Zo bouw je aan een financieel gezonde praktijk”.
Dit traject bestaat uit 9 stappen en duurt maximum vier maanden.

𝗔𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗲𝗶𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗶𝘁 𝘁𝗿𝗮𝗷𝗲𝗰𝘁:

  • heb je veel meer mentale rust en financiële ademruimte omdat je echt meer overhoudt. Je bankrekening bewijst het gewoon.
  • heb je de leukste en eenvoudigste manier van je geld beheren onder de knie zodat je je zonder zorgen kunt focussen op je cliënten. Want dat verdienen ze.
  • weet je hoe je de prijs van jouw producten kunt berekenen. Een prijs die goed is voor je cliënt én goed voor jou zodat je niet langer aan vrijwilligerswerk doet maar echt een gezonde euro overhoudt.
  • zorgt je praktijk voor jou door je maandelijks een loon uit te betalen zodat je net als elke andere hardwerkende vrouw op reis kunt gaan en ongedwongen van het leven kunt genieten.
  • weet je wat je er financieel nodig is tegen dat je met pensioen gaat zodat je ook op je oude dag de financiële vrijheid hebt om te genieten van je welverdiende rust.
  • mogen de belastingen komen, het geld staat gereserveerd. En daar hoef je niets extra’s voor te doen.

Je investering voor dit traject is 1.599 euro excl BTW, te betalen aan de start van het traject.

Je kunt ook in twee keer betalen.
Dan is de investering 880 euro excl BTW per deelbetaling.
Het eerste deel betaal je aan de start van het traject, het tweede deel een maand later.

Profit First: je geld beheren is nog nooit zo leuk geweest
Veerle Degrieck is certified Profit First Professional
Profit First zorgt voor rust in je hoofd en grip op je financieën

Wil jij nu eindelijk ook écht kunnen leven van je praktijk ipv alleen maar overleven?
Boek nu je gratis online half uur en kom te weten hoe ik je kan helpen.

Klik op de button !